• Samenwerking VV Smitshoek en ONEKEEPER, gefaciliteerd door de Club van 100

• Aankomend seizoen zullen de keepers van de jeugdopleiding van VV Smitshoek met de handschoenen van ONEKEEPER gaan spelen. Binnen de verdere professionalisering van de keepersopleiding zijn wij blij dat we gehoor hebben gevonden bij de Club van 100! De Club van 100 steunt de jeugdopleiding van VV Smitshoek met financiële bijdrages om zo haar leden iets terug te geven.

Dit seizoen zullen zij een eenmalige financiële bijdrage leveren aan het faciliteren van de keepershandschoenen. De zoektocht om tot een samenwerking te komen met een betrouwbare partner heeft geleid naar ONEKEEPER. ONEKEEPER ontwikkelt al 8 jaar vanuit Oud-Beijerland handschoenen voor iedere keeper. Met drie verschillende vingertypes bij de jeugd en 5 verschillende vingertypes bij de senioren is er voldoende keuze.

Aanstaande dinsdag 14 september zal er een keepersexpert vanuit ONEKEEPER aanwezig zijn om met alle keepers te passen. Deze pasavond vindt plaats tussen 18:00 en 20:00 in de kantine van VV Smitshoek. Na de reguliere keeperstraining kan er gepast worden, de trainers zullen hier van op de hoogte gebracht worden.