• Selectie en staf van v.v. Smitshoek krijgen verder vorm

 • De selectie en staf van v.v. Smitshoek krijgen verder vorm. Zo hebben recent Luc Delmee, Emilio Samsey, Elson do Rosario Almeida en Jelmer van Leeuwen bij de technische commissie aangegeven graag langer in het oranje-zwart van Smitshoek te spelen. Zo telt de selectie van Edwin de Koning en Marco Snel op dit moment al een 12-tal spelers, omdat eerder ook Michael Termijn, Jochem van den Biggelaar, Luigi Bruins, Damian van den Oever, Marvin van der Made, Danilo Alkema, Peter Verhoeve en Nino Urban hadden aangegeven graag ook volgend seizoen voor Smitshoek uit te komen. 

  Naast de spelers is er tevens overeenstemming bereikt met keeperstrainer Ricardo Seton, die ook graag blijft samenwerken met de huidige technische staf. 

  Naast spelers die bij Smitshoek blijven zijn er ook een aantal spelers die de club aan het eind van het seizoen zullen gaan verlaten; naast Joey Kleijn (Nieuwenhoorn) en Shay van Liempd (CVV Zwervers) zal ook keeper Kristian van den Tempel een nieuwe uitdaging gaan zoeken. De huidige 22-jarige, Nederlandssprekende, tweede keeper, overgekomen van het Bulgaarse Yambol 1915, wil graag zijn talenten als eerste keeper tonen bij een club in de omgeving van Rotterdam. Smitshoek geeft hem die kans en gaat zelf op zoek naar een nieuwe doelman die de concurrentie met Michael Termijn aan wil gaan. 

  Onlangs is ook bekend geworden dat Ferry Seton Smitshoek 2 gaat verlaten. Daarom gaat de club op zoek naar een (jonge) ambitieuze trainer om deze talentengroep volgend seizoen te trainen en te coachen.

  Smitshoek hoopt de komende weken de laatste spelers vast te kunnen leggen en gaat met de begeleidende staf in gesprek om mogelijk ook volgend jaar van hun diensten gebruik te kunnen maken. 

  Smitshoek staat momenteel op een mooie 2e plek in de 4e divisie en strijdt nog mee in zowel de KNVB-beker als de VoetbalRijnmondCup/FidusCup, waarvan de finale op 18 mei 2023 bij v.v. Smitshoek op het terrein wordt gespeeld.