• Smitshoek is klaar voor het nieuwe seizoen

• Nu het Corona-virus hopelijk verder onder controle komt durven we bij Smitshoek weer langzaam aan het voetballen te denken en is de spelersgroep van Smitshoek 1 en 2 weer voorzichtig begonnen met trainen. Ondanks dat de voorbereiding al klaar was zal deze aangepast moeten worden aan de geldende regels vanuit het RIVM, welke uiteraard gerespecteerd worden. Zoals het er nu naar uitziet traint de spelersgroep t/m 25 juni en met een onderbreking van een maand zullen we weer starten met de voorbereiding op het nieuwe seizoen op maandag 27 juli. Er is een voorlopig schema opgesteld met trainingen en wedstrijden voor de maanden juli, augustus en september met wedstrijden tegen o.a. IFC, BVV Barendrecht, VOC, RBC Roosendaal, ASWH, RVVH en SHO.

Edwin de Koning volgt de vertrekkende Richard Middelkoop op als hoofdtrainer en zal worden geassisteerd door Marco Snel (komt over van Smitshoek 2) en Johan Wouters (komt over als assistent-trainer van Hellevoetsluis). John de Ronde en Erwin Bravenboer zullen een volgende stap in hun carrière maken en zijn verantwoordelijk voor Smitshoek 2.

In de achterliggende voetballuwe periode heeft de Technische Commissie van Smitshoek, bestaande uit Edwin Plugge en Manfred Dekkers, hard gewerkt om de nieuwe selectie op orde te krijgen voor
    het nieuwe seizoen. Naast een aantal nieuwkomers van buitenaf stromen er ook een aantal getalenteerde spelers van O19 door naar het 2e elftal.

Laten we hopen dat het Corona-virus onder controle blijft zodat wij u binnenkort weer kunnen ontvangen op ons mooie sportpark. Dan zult u onderstaande spelers en stafleden in actie zien:

De selectie van Smitshoek bestaat uit 36 spelers, waarvan 8 nieuwelingen
    Stef Doedée, Ruben Roodnat, Bradley Dekker, Leroy Resodihardjo, Vincent Verbond, Darlison Gerardus, Haibe Abdi, Jochem van den Biggelaar, Damian van den Oever, Joey Kleijn, Juriën Reineta, Noah de Neijs, Ray Kroon, Thomas Bruinsma, Jordan Wouden, Keke Leupe, Michel Louwerens, Allard Jansen, Jay Tahloe, Jay Smit, Kay van Dongen, Jibbe van Kammen, Gabri de Rover, Micha O Kioeng Shioe, Geraino Fabies, Nahom Mehretab, Joey van der Zouwen,

Nieuwe spelers in het seizoen 2020-2021
    Yassine Belghar (Sliedrecht), Jordey van Dam (Heinenoord), Guyon Fernandez (FC Lienden), Sean Verburg (terug na 1 jaar Poortugaal), Gilberto da Silva (Oranje Wit), Thijs Oomsen (terug na 1 jaar CION), Matthijs Tabbers (terug na 1 jaar CION), Brandon Nooitmeer (Nieuwenhoorn), Quintin Rustveld (Spijkenisse) en Ti-Jey Bins (NiTa)

De spelersgroep wordt het seizoen 2020-2021 begeleidt door een 16 koppige staf:
    Technische staf: Edwin de Koning (trainer/coach 1e elftal en eindverantwoordelijk gehele selectie), Marco Snel (assistent-trainer 1), Johan Wouters (assistent-trainer 1), John de Ronde (trainer/coach 2e elftal), Erwin Bravenboer (assistent-trainer 2), Ricardo Seton (keeperstrainer).
    Medische staf: Thijs Oomsen (eindverantwoordelijk), Joey Blok (fysiek en hersteltrainer/fysio), Leo Mosselaar (verzorger 1e elftal), vacature verzorger 2e elftal (donderdag en zaterdag)
    Materiaal: Ab Bol, geassisteerd door Jan de Meester
    Teammanagers: John Jaques (1e elftal), Jan de Meester (1e elftal), Dirk Oomsen (2e elftal en tevens assistent scheidsrechter 2e elftal).

Klik hier voor het voorlopige schema