• Smitshoek JO 14-1 makkelijk langs Kloetinge

• Afgelopen zaterdag moesten we thuis tegen vv Kloetinge uit zeeland.
    Er stond veel wind wat het voetbal lastig maakte. Wij mogen beginnen aan de wedstrijd en hebben er zin in! Kloetinge wordt gelijk onder druk gezet en komt niet aan voetballen toe. Het is Ruben die Karsten met een goede bal bediend maar zijn schot gaat naast en de keeper van Kloetinge mag de achterbal nemen. Wij krijgen nu een corner de bal beland in de 16 en de scheids fluit!?!? Een penalty voor ons! Schijnbaar is er hands gemaakt en iedereen is verrast met het cadeautje. Kalle legt aan en schiet beheerst binnen 1-0. Het is nu Pepijn die de bal aan Stan geeft. Deze stuurt Shaqueel weg die op de brommer is. Die bedient Karsten en de 2-0 ligt binnen. Door geklooi achterin krijgt Kloetinge een kans maar gelukkig gaat de bal naast.
    Een goede 1e helft van onze kant met veel inzet en leuk voetbal gaan we rusten.

Na de rust wordt Kalle onderuit gehaald en krijgen wij een vrije trap op links rand 16. Beau legt aan en krult de bal in de verre bovenhoek en zo staat het 3-0. Het is nu Jip die de bal aan Stan geeft. Die stuurt Kalle weer weg en zijn voorzet wordt door de verdediger zelf binnen gelopen 4-0. De 5-0 is wederom een goede samenwerking met Kalle en Stan. Kalle houdt overzicht en Shaqueel heeft de 5-0 op de schoen. Het is alleen Smitshoek wat voetbalt omdat Kloetinge de laatste minuten met 9 man speelde werd het ons ook wel makkelijk gemaakt. 6-0 is weer een mooi doelpunt van Karsten die de bal van Jip krijgt na een goede ingreep en beheerst binnen schiet.

Het laatste doelpunt komt op naam van onze goalie Fairo. Stan die op avontuur gaat wordt onderuit gehaald en wij krijgen voor de 2e keer een penalty. Deze mocht Fairo nemen en de bal gaat hard tegen de touwen achter de kansloze keeper.
    Een leuke wedstrijd om naar te kijken en dik verdient gewonnen! Mannen ga zo door!💪🏻⚽️