• Smitshoek JO13-1 Nederlands kampioen JO13 Elite

• Afgelopen zondag 19 juni werd het Nederlands kampioenschap voor JO13 teams gespeeld. Aanvankelijk leek deze kans aan JO13-1 voorbij te gaan, omdat het team helaas niet kon deelnemen aan de regionale voorrondes i.v.m. de Rijnmond Cup. Maar omdat zij dit seizoen kampioen zijn geworden in de competitie, werd alsnog een wildcard verstrekt. En dat was niet voor niets! Het toernooi vond plaats bij Jonge Kracht in Huissen (Arnhem). De drie poulewedstrijden werden gewonnen, waarna het team het in de halve finale op nam tegen Foreholte uit Voorhout. Ook deze werd met 2 – 0 gewonnen. In de finale trof het team 2e divisieclub Waterwijk uit Almere. De teams waren aan elkaar gewaagd. Na een spannende wedstrijd tussen het fysieke Waterwijk en het tactisch betere Smitshoek eindigde de wedstijd uiteindelijk in strafschoppen. En deze werden gewonnen door de jongens van JO13-1! Dit leverde naast natuurlijk de eer en het plezier ook een medaille, een schaal ook een grote kampioensbeker op!