• Smitshoek JO15-2 weet hoofd koel te houden in bizarre wedstrijd

• De wedstrijd begint zo'n 15 minuten later i.v.m file problemen.

Vandaag begon trainer Nick met de volgende 11 spelers;

Thijmen op de goal,

Rutger, Pepijn, Renzo en Justin in de verdediging, Ruben, Kaj en Imran op het middenveld en Nano, Len en Elijah in de aanval.
    Iedereen is weer 'fit' waardoor we 6 mannen op de bank hebben : Bink, Ot, Dino, Joa, Joey en Luca.

Sparta trapt af maar Smitshoek verovert meteen de bal en meteen in de 1e minuut valt de goal; via een opbouw over rechts komt Elijah in balbezit, hij ziet Imran vrij staan en passt op hem en Imran scoort. 0-1!
    Smitshoek gaat meteen weer in de aanval; Nano komt op links in balbezit via een prima opbouw van het middenveld. Nano geeft een prima pass op Elijah maar hij schiet helaas naast. De eerste minuten beloven wat voor de rest van de wedstrijd want in de 7e minuut passt Nano weer op Elijah en deze keer weet hij het doel wel te vinden 0-2!
    Sparta komt voor de eerste keer op de helft van Smitshoek en Renzo verdedigt prima met een actie op de bal maar helaas ziet de scheidsrechter hier een overtreding in en geeft een penalty. Deze wordt goed ingeschoten en in de 12e minuut staat het 1-2.
    Smitshoek herpakt zich en door wederom een prima opbouw komt Nano in balbezit in de 16, hij schiet.... op de paal maar gelukkig staat Len op de juiste plek en tikt alsnog de 1-3 in.

Na 20 minuten ziet de scheidsrechter, als enige op en rond het veld, een overtreding van Smitshoek in de 16 bij een corner en de 2e penalty voor Sparta is een feit, ook deze wordt prima ingeschoten en de stand komt op 2-3.
    Sparta voelt zich gesterkt door de aansluitende goal en gaat wat aanvallender voetballen en weten voor de eerste keer een echte aanval op te bouwen en de gelijkmaker te scoren.
    In 25 minuten tijd hebben we al 6 doelpunten gezien.
    Vlak voor rust krijgt Smitshoek nog een vrije trap welke door Nano wordt genomen en Elijah komt in de 16 in balbezit maar schiet helaas over.
    Rust!

In de 2e helft heeft Len plaats moeten maken voor Joa, de rest blijft ongewijzigd.
    Smitshoek start weer heerlijk aanvallend en na 5 minuten bouwt Smitshoek weer prima op en komt Elijah in balbezit, hij weet de keeper uit te spelen en geeft voor op Joa die de 3-4 scoort. Nu doorpakken jongens!!
    Dat doen ze gelukkig en Elijah maakt zijn 2e van vandaag 3-5.
    Het verdere verloop van de 2e helft is zo bizar dat deze kort kan worden samengevat;
    Joey, Ot, Dino en Luca komen er nog in voor Pepijn, Imran, Ruben en Elijah.
    De 4-5 valt nog, dus spannend.
    Joey en Elijah incasseren een gele kaart en Smitshoek speelt de laatste 15 minuten met 10 man omdat Joa ROOD krijgt voor.......... helemaal niets 😳
    Kortom CHAOS en tot overmaat van ramp telt de scheidsrechter ook nog minimaal 8 minuten!!! extra tijd bij.

Ongeloof bij alle partijen maar gelukkig weet Smitshoek de wedstrijd af te sluiten met winst.