• Smitshoek JO15-2 weet weer te winnen, van een team uit de Hoofdklasse 💪

• Zaterdag 20 oktober, 9:45 uur.
    Sportpark Kikkershoek Oud Beijerland
    Oefenwedstrijd SHO JO15-1 - Smitshoek JO15-2

Vanochtend spelen onze jongens een oefenwedstrijd tegen SHO om zo hun wedstrijdritme te behouden in een vrij weekend.
    Vanwege de herfstvakantie missen we Elija en Ot en zijn Marcio en Dino nog geblesseerd. Marcio wordt vandaag vervangen door Thymen.
    Het verslag van vandaag zal wat korter zijn dan jullie gewend zijn omdat ook onze reporter zelf ‘geblesseerd’ is.

Vanaf de aftrap was het een leuke wedstrijd om te zien. Onze jongens lieten zien wat ze waard waren en met mooi voetbal en strijd komen we al snel op 0-1 door Imran (assist Nano). Smitshoek blijft lekker voetballen maar toch weten de jongens van SHO de 1-1 te maken.
    Wij herstellen ons goed en nog in de eerste helft maken we de 1-2 en ook hier mag Imran hem op zijn naam schrijven.

In de tweede helft laat Smitshoek voetbal zien wat hoort bij een selectieteam en werken ze echt samen voor de winst. Helaas komen we niet meer tot scoren en blijft de stand hangen op 1-2.

We hopen dat de jongens nu zelf zien dat winst er weer in zit en we gaan met goede hoop naar de eerst volgende competitie wedstrijd, zaterdag as. thuis tegen Excelsior JO15-1.