• Smitshoek komt laat op gang, maar gelukkig niet te laat

• Deze week moeten we het zonder Bink en Dino doen die geblesseerd zijn, Joa en Justin omdat zij mee doen met de JO15-1.
    De 11 waarmee vandaag wordt gestart:
    Marcio op goal,
    Renzo, Ruben, Pepijn en Rutger vormen de verdediging,
    Imran, Kaj en Ot het middenveld en
    Len, Nano en Jaimy de aanval.
    Op de bank: Joey, Elijah en Luca.

In de eerste fase van de wedstrijd lijken de jongens nog even af te tasten hoe ze tegen meiden moeten voetballen. Sommige jongens lijken wat voorzichtig en anderen lijken andere prioriteiten te stellen (hoe vaak kan ik een meisje uitkappen etc).
    De eerste kans van de wedstrijd is van Jaimy; hij schiet op goal maar de keeper heeft de bal.
    Smitshoek lijkt steeds meer hun eigen spel te gaan spelen en zijn veel op de helft van Feyenoord te vinden en weten kleine kansjes te cre├źren; Imran geeft voor op Len, die draait, kapt en schiet maar het schot wordt onderweg nog geraakt en verliest aan kracht waardoor de keeper makkelijk kan houden.
    Smitshoek blijft aanvallen en is veel in de 16 van Feyenoord te vinden; Ot geeft een mooie voorzet op Imran maar hij mist helaas. Hierdoor komt de bal bij Nano op links, die speelt zijn tegenstander goed uit en geeft een mooie voorzet, Imran kopt..... in de handen van de keeper.
    Kans op kans volgt, het doelpunt hangt in de lucht en de stand is toch echt nog 0-0 maar zoals zo vaak in het voetbal weet de tegenstander, tegen de verhouding in, te scoren (met een mooie goal). De 1-0 is een feit en hiermee gaan de jongens dan ook de rust in.
    Als er punten gegeven zouden worden in het voetbal voor "trucjes" en je tegenstander zo vaak mogelijk uitspelen dan hadden onze jongens riant voor gestaan.

­čśë
    In de 2e helft wordt met dezelfde 11 gestart als in de eerste helft.
    Het lijkt er op dat de jongens "wakker zijn geworden" en dat ze hun eigen spel gaan spelen. Er wordt af en toe mooi voetbal gespeeld waarbij de jongens elkaar goed weten te vinden, nu nog scoren.
    Na 10 minuten gaat Jaimy er uit en komt Elijah er in en vlak hier na komt Joey er in voor Renzo.
    Smitshoek speelt degelijk en aanvallend wat resulteert in een prachtig doelpunt van Nano, het staat gelijk en nu doorpakken jongens!
    Gelukkig blijven ze aanvallen en weet Nano voor de 2e keer deze wedstrijd het net te vinden en staan we ineens voor.
    Feyenoord neemt de aftrap en de spits denkt ik probeer het gewoon en schiet keihard........op de lat. Pfffff dat loopt goed af.
    Helaas krijgt Ruben een venijnig trapje tegen zijn enkel en kan helaas niet verder spelen. Luca komt er in voor Ruben en er wordt wat geschoven in de opstelling; Kaj gaat naar de verdediging en Luca komt op zijn plek op het middenveld.
    Middels een goede opbouw weet Imran in balbezit te komen en schiet..............prachtig in de kruising, 1-3!
    De scheids fluit af en Smitshoek wint de derde wedstrijd op rij; 9 punten uit 3 wedstrijden, de weg omhoog wordt doorgezet.

Beterschap voor onze geblesseerde jongens!!!

Op naar de volgende wedstrijd tegen Binnenmaas, een directe concurrent