• Smitshoek MO13-1 tegen Excelsior R. MO13-1

22 september, de zaterdag begint lekker vroeg voor het team. De meiden van MO13-1 verzamelen om 7:45 uur voor een warming-up. De competitie is vandaag gestart en de tellers staan weer op nul. Het belooft een pittige competitie te worden dit seizoen. De eerste wedstrijd is op papier een sterke tegenstander. Het altijd lastige Excelsior. De eerste 15 minuten zijn we sterk aan de bal en krijgen we mooie kansen voor het doel van Excelsior maar we maken het niet af. We gaan met 0-0 de rust in. De tweede helft gaat van start en Excelsior scoort na 10 minuten met een afstandsschot 0-1.
    Het Smitshoek-team pept elkaar op en blijft erin geloven. We krijgen een corner. De opstelling staat en daar komt het schot... na wat gerommel in de 16 gaat de bal dan toch het doel in. We staan weer gelijk. 1-1. Dit blijkt het hoogst haalbare te zijn voor vandaag. Een leuke pot voetbal met een team waar meer in zit. Op naar de volgende wedstrijd. De toon is gezet!