• Smitshoek naar Jodan Boys

Smitshoek treed a.s. zaterdag in Gouda aan tegen Jodan Boys.

Een ploeg die normaal gesproken boven in de middenmoot meedraait, maar nu na een slechte start van de competitie, met 2 verlies partijen onder in de ranglijst is terug te vinden.

Dient wel gezegd te worden dat Jodan Boys al tegen 2 titel favorieten, Ter Leede en Feyenoord, heeft gespeeld.

Zaterdag is het dus aan Smitshoek om de Goudse ploeg nog even op de nul punten te houden.

Dan zal Smitshoek wel uit een ander vaatje moeten tappen als afgelopen zaterdag, waar in een slechte wedstrijd met 0-1 verloren werd.

Ondanks dat er zichtbaar meer voetbal in de ploeg zit als afgelopen seizoen, zal de ploeg van trainer Middelkoop elke wedstrijd 100% moeten geven om in de sterke hoofdklasse A  weg te blijven van de onderste plaatsen.

De laatste 2 keer dat beide ploegen in Gouda tegen elkaar speelden eindigde het duel in een gelijk spel. Hoog tijd dus dat Smitshoek deze keer de 3 punten meeneemt.

Aftrap van het duel dat onder leiding staat  van Dhr. N. Wenneker is om 14.30.

Voor de vaste supporters, door sponsoring heft Jodan Boys geen entree bij de wedstrijden van het 1e elftal in het seizoen 2018/2019. Misschien een aanmoediging om wat extra supporters mee te nemen naar Gouda. Ons 1e elftal  kan alle steun goed gebruiken.