• Smitshoek naar s’-Gravenzande

• Aanstaande zaterdag treed Smitshoek in het Westland aan tegen de FC s’- Gravenzande . Een wedstrijd die eerder werd afgelast .

Het programma van Smitshoek is niet eenvoudig, alle tegenstanders tegen wie Smitshoek na de winterstop heeft gespeeld, staan in de top 7 van de huidige ranglijst. Ook de opponent van zaterdag staat in de (sub) top. Met 30 punten uit 19 duels staat s’-Gravenzande op een keurige 6e plek. Moet wel gezegd worden dat de meeste punten in de 1e periode zijn behaald. Uit de laatste 8 wedstrijden werden "slechts" 5 punten behaald.

De heen wedstrijd werd door een effectief spelend s’-Gravenzande met 2-4 gewonnen.

Het blijft dus punten sprokkelen voor de ploeg van trainer Middelkoop, maar zoals afgelopen zaterdag duidelijk werd, als Smitshoek als een team speelt en strijd voor elke meter, is het mogelijk om van elke ploeg in deze afdeling te winnen.

Ook goed om te zien dat de topscoorder van vorig jaar Bart Deprez weer is terug gekeerd.

Met hem in de ploeg is er toch weer meer dreiging voorin.

Het beloofd prachtig weer te worden, dus alle reden om in het zonnetje uw favorieten te komen aanmoedigen.

De Wedstrijd op sportpark Julliana begint om 14.30 en staat onder leiding van Dhr J.S. (Jeen) Boringa.