• Smitshoek, nog 3 finales

  Door het terechte verlies bij Rijnvogels wacht Smitshoek nog 3 finales om zich rechtstreeks  te handhaven.

  Dinsdag  15 Mei word op eigen sportpark eindelijk de inhaalwedstrijd tegen s’ Gravenzande gespeeld Vervolgens staat zaterdag 19 mei de thuiswedstrijd tegen directe concurrent AFC op het programma. Een week later wordt de competitie afgesloten met de uitwedstrijd tegen Nootdorp.

  FC 's-Gravenzande greep op Hemelvaartsdag naast de districtsbeker. In de finale op het complex van DHC was eersteklasser Sportlust '46 uit Woerden te sterk (2-0). Zaterdag werd FC 's-Gravenzande in eigen huis geklopt door AVV Swift (2-5).

  Maar de ploeg heeft nog altijd kans op een periode titel, als van Smitshoek gewonnen wordt staat het samen met Hoek bovenaan in de 3e periode .

  Al met al beleeft FC ’s-Gravenzande als promovendus een prima seizoen. Na een moeizame start bevind de ploeg zich op een veilige plek in de middenmoot.  De heenwedstrijd ging voor Smitshoek met 2-0 verloren. Reden genoeg voor het team van Richard Middelkoop om sportieve revanche te nemen, en nu eens de 3 punten in eigen huis te houden. Ook wordt bij winst de afstand op de degradatie concurrenten minimaal 4 punten.

  De aftrap van deze wedstrijd onder leiding van Dhr. Virancikli is om 19.30.