• Smitshoek O19-1 een ware Kampioen

Onze Doelstelling is geslaagd, vanaf het begin van het seizoen had de staf van de O19-1 maar 1 doelstelling promoveren of een Kampioenschap binnen halen.
    Gezien de groep waar we mee mochten werken, zat het er zeker in.
    De 1e periodetitel haalden we binnen 8 gespeeld 22 pnt.
    We waren dus al verzekerd van een snoepje, maar we wilden meer.
    In de 2e periode draaide we iets minder, nu was het in diverse wedstrijden Net Niet.
    We gingen als groep alles even goed evalueren, wat wilden we???
    Uit de groep kwam er maar 1 reactie , we wilden meer.
    Er werd intern besloten om 2 jeugdspelers , die hun ervaring deelde met het 2e elftal terug te halen naar O19-1 ( Soufian , en Gio )
    Dit was voor het elftal een toegevoegde waarde, de concurrentie was groter geworden.
    Maar de groep pakte dit positief op.
    De 3e periode werd alles gewonnen 7 gespeeld 21 pnt.

Het kwam aan op de laatste wedstrijd van de competitie, een mooie affiche met de wetenschap dat wij aan 1 punt genoeg zouden hebben voor het Kampioenschap.

Bvv Barendrecht O19-2 - vv Smitshoek O19-1. 12.00 uur veld 1

Wij verzamelde om 09.30 uur op Smitshoek, waar we onze bespreking hielden in de bestuurskamer.
    We hadden onze tegenstander uitvoerig bestudeert, met deze info konden wij onze spelers uitvoerig instrueren.
    10.15uur was het teken om gezamenlijk naar de Bvv te vertrekken.
    De Boys waren super gemotiveerd , verdere woorden waren niet nodig.
    De tribune was goed gevuld met de nodige Supporters van Smitshoek.
    Tijdens de 1e helft was het spelbeeld duidelijk, vanuit achterin werd de bal simpel rondgespeeld om te proberen de juiste opening te vinden. Wij zijn niet 1x in gevaar gekomen tijdens de 1e helft, gezien onze verdediging de minste doelpunten heeft tegen gekregen.
    Veel kansen leverde het niet op, maar wel veel balbezit. In minuut 43 was het Nahom die de bal via onderkant lat achter de lijn plaatste, de scheidsrechter die perfect stond ( bijna op de achterlijn) keurde deze goed.
    Er werd gefeest , dit was het moment wat wij nodig hadden. Behalve de grensrechter dacht er anders over, met grove woorden kwam hij het veld in gerent. Hij kon weer net zo hard met Rood vertrekken.
    Pauze
    Met de wetenschap dat Barendrecht moest winnen , stond ons nog een beladen 2e helft te wachten.
    Gingen de zenuwen toespelen of hadden wij nog alles onder controle?
    Wij werden slordiger , er gingen teveel spelers voor de bal lopen zodat de omschakeling in het voordelen van de bvv was.
    Maar telkens weer stond de verdediging onder leiding van keeper Bradley zijn mannetje.
    Barendrecht koos meer voor de lange bal , het was pompen of verzuipen.
    Waardoor wij echte serieuze kansen kregen om het definitief af te maken, zo ook in minuut 75 waar de scheidsrechter ons een penalty gaf.
    Er was 1 speler die ik het zo erg gunde , hij viel in en nam zijn verantwoordelijkheid helaas voor hem stopte de keeper zijn schot.
    Wanneer konden wij de tegenstander het genade schot geven, er volgde nog zeker 4 opgelegde kansen maar in minuut 93 floot de prima leidende scheidsrechter het duel af.

Uitslag 0-1 vv Smitshoek O19-1 was de ware Kampioen, en keerde terug naar de 4e Divisie.
    Het feest kon beginnen.

Ik wil de gehele Staf
    Peter Meijboom Assistent Trainer
    Legrie Lo-Kioeng-Shioe Leider
    Romy Meijboom verzorgster / Fysiotherapeut
    Ronald Janssen grensrechter / Marco Vente grensrechter
    Hartelijk bedanken voor hun inzet dit seizoen, zonder deze mensen hadden wij dit niet kunnen bewerkstelligen. Super bedankt

Wij stoppen ermee als staf 😢, en willen Pieter v/d Tholen veel succes wensen in het volgend seizoen.