• Smitshoek O19-1 op de goede weg.

Met slechts 2 wedstrijden gespeeld te hebben , mogen we concluderen dat er steeds meer lijn in het elftal komt.
    Vorige week kwam Leonidas op visite op Smitshoek , een technisch goed elftal waar veel potentie in zit.
    Maar onderschat Smitshoek niet , de 3 bekerwedstrijden werden simpel met goed voetbal gewonnen . 22 doelpunten voor en 0 tegen.
    De wedstrijd tegen Leonidas werd met 2-1 gewonnen.
    Er moest veel strijd geleverd worden in combinatie met goed voetbal, een lesje effectiviteit. Afstraffen op de goede momenten.

Afgelopen Zaterdag was het de beurt tegen RVVH. Ook zij hadden de 1e wedstrijd gewonnen.
    In Ridderkerk werd om 11.00u afgetrapt.
    Al snel werd duidelijk dat Smitshoek de wedstrijd naar zich toe trok. Veel balbezit op de helft van de tegenstander.
    Dan moet je het geduld bewaren en afstraffen op de juiste momenten.
    Maar ook RVVH was soms in staat om druk te zetten op onze verdediging , wanneer er dan niet scherp word verdedigd krijgen ook zij kansen .
    Helaas was er zo n moment , en scoorde zij de 1-0 .
    Kop omhoog en doorgaan waar wij bezig mee waren Voetballen.
    1 minuut verder de 1-1 , een schitterende aanval uit het boekje waar Lars de bal snoeihard inkopte.
    De vormen in het elftal werden steeds duidelijker , wij voetballen en zij steeds meer overtredingen maken. Waardoor er steeds meer irritatie in het veld kwam.
    Even een moment niet op lettend, je vent laten lopen werd direct afgestraft 2-1.
    Rust
    In dit team zit zo een goede sfeer dat het geloof in een goed resultaat mogelijk was.
    Direct na het rust signaal was het wederom Smitshoek dat het spel naar zich toetrok.
    Redelijk snel werd de 2-2 gescoord en de 2-3 voorsprong.
    RVVH ging meer druk uitoefenen , er werd feller gespeeld meer overtredingen en meer irritatie.
    Uit een vrije trap van de tegenstander werd er niet goed weggewerkt en de 3-3 in eigen doel gekopt.
    Met nog 10 min te gaan , werd de druk opgevoerd en was het onze Sloopkogel kilometervreter Micha die de 3-4 in kopte.

Een zeer terechte overwinning, een wedstrijd waar wij alle spelers hebben kunnen inzetten.

Een trotse Trainer