• Smitshoek ontvangt FC s'-Gravenzande

Zaterdag a.s. ontvangt  Smitshoek  in de derde thuiswedstrijd van dit seizoen FC ’s-Gravenzande. De formatie van de succesvolle trainer-coach Richard Elzinga kent een uitstekende seizoensstart.  Met  10 punten bezet FC  s'-Gravenzande de 3e plaats in de sterke Hoofdklasse A.  De laatste ontmoeting vorig seizoen was een ware
    voerbalthriller, die uiteindelijk in een 5-4 overwinning voor Smitshoek eindigde en Smitshoek een reuzenstap naar het behoud van van het hoofdklasserschap opleverde.
    De Westlanders leggen immer een goede wedstrijdinstelling aan de dag. Smitshoek wacht zeker geen gemakkelijke klus en is dus gewaarschuwd. Om voorlopig afstand te nemen van de onderste regionen zou een driepunter een geweldige opsteker zijn. Ingrediënten voldoende voor een spannende voetbalmiddag op Sportpark Smitshoek, waar zoals altijd om 14.30 uur wordt afgetrapt.