• Smitshoek ontvangt Spijkenisse

• Aanstaande zaterdag wordt er een zomerse dag verwacht met temperaturen van rond de 22 graden. Een goede reden om sportpark Smitshoek te bezoeken waar de wedstrijd Smitshoek – Spijkenisse wordt gespeeld. De mannen van Edwin de Koning kwamen de Spijkenissers reeds 2 maal tegen dit seizoen. In een vriendschappelijke partij tijdens de voorbereiding werd het 1-3 voor Smitshoek en ook in een wedstrijd om de districtsbeker trokken de oranje-zwarten aan het langste eind 4-3.

Aanstaande zaterdag gaat het om de punten, Smitshoek staat op de 4e plaats met 15 punten en Spijkenisse bekleedt plek 9 met 10 punten. Het beloofd wederom een spannende wedstrijd te worden.  Er wordt om 14.30 uur afgetrapt aan de Smitshoeksebaan 25 te Barendrecht onder leiding van scheidsrechter Stefan van Egmond. U komt toch ook genieten van een prachtige wedstrijd in de najaarszon?