• Smitshoek speelt wederom thuis

Na de thuiswedstrijden tegen Noordwijk en Hoek staat voor a.s. zaterdag 5 mei de thuis wedstrijd tegen Swift op het programma. Smitshoek zit qua spel en vooral ook inzet duidelijk in een stijgende lijn. Dit moet a.s. zaterdag verder worden doorgetrokken, daar de punten nog steeds hard nodig zijn voor de equipe van Richard Middelkoop. Swift staat 6 punten boven Smitshoek, met een wedstrijd meer. Er is dus alles aan gelegen om via een overwinning dichterbij de club uit Amsterdan te komen. Supporters wensen staf en spelers dus veel succes en hebben vertrouwen in een goede afloop. Het duel staat onder leiding van dhr. N.B. Smit. Aanvang 14.30 uur.

De wedstrijd tegen ’s-Gravenzande gepland op Hemelvaartsdag gaat niet door. Deze is verschoven naar 15 mei a.s. 19.30 uur. Zet dit alvast in uw agenda.