• Smitshoek verlengt met 8 spelers maar neemt ook afscheid

  • In de winterstop heeft de technische commissie van Smitshoek gesprekken gevoerd met zowel eigen spelers als staf. Zo werd in het evaluatiegesprek, met onze huidige trainer Edwin de Koning, duidelijk dat wij het nog doorlopende contract met hem graag gecontinueerd zien worden óók in het seizoen 2023-2024. Dat zal hij ook in het seizoen 2023-2024 samendoen met Marco Snel als assistent. Beiden gaan het 4e jaar in als verantwoordelijke voor Smitshoek 1.

    Aansluitend zijn er gesprekken met spelers gevoerd. Uit die gesprekken is duidelijk geworden dat de TC alvast met 8 spelers overeenstemming heeft bereikt voor het seizoen 2023-2024.

    Zo zullen Michael Termijn, Jochem van den Biggelaar, Luigi Bruins, Damian van den Oever, Marvin van der Made, Danilo Alkema, Peter Verhoeve en Nino Urban ook in het seizoen 2023-2024 in het oranje-zwart van Smitshoek spelen. Ook zal de TC met spelers die nog niet genoemd zijn de gesprekken komende weken voeren.

    Afgelopen week werd ook bekend dat Joey Kleijn Smitshoek, helaas, gaat verlaten om in de 4e divisie zijn kunsten te vertonen bij tegenstander Nieuwenhoorn.