• Smitshoek wil bijdragen aan het onderhouden van conditie.

• Edwin de Koning neemt het voortouw.

Het zou een passend motto zijn voor dit initiatief: Zorg dat je fit blijft in deze barre Covid-19 tijden. Nu het voetballen de komende weken, behalve voor jeugdleden, helemaal stilligt is het zaak dat iedereen toch zoveel mogelijk zijn/ haar conditie bij kan houden. Niet alleen omdat een betere weerstand nu eenmaal betere bescherming biedt tegen ziektes en virussen. Maar ook omdat het belangrijk is om weer goed voor de dag te komen als er straks weer kan worden gevoetbald.

Als VV Smitshoek hebben we ervoor gekozen om onze jeugdteams zoveel mogelijk te laten voetballen. Maar ook de seniorleden willen we natuurlijk niet vergeten. Dus zoeken we naar wegen om ook voor hen mogelijkheden te bieden. We denken aan het geven van voorlichting over individuele trainingsprogramma’s en waar mogelijk te faciliteren dat senior leden in 4-tallen kunnen sporten.

Ook de trainingsstaf van het 1e elftal wil daaraan hun steentje bijdragen en in dat verband zal hoofdtrainer de Edwin de Koning vanaf maandag 26 oktober aanstaande een aantal leden die daar graag aan mee willen doen onder zijn hoede nemen. Vooralsnog gaan we uit van ca 24 a 32 personen.

Wie interesse heeft kan zich melden bij bestuurslid Ad Kooimans door een mail te sturen aan

ad.kooimans@vvsmitshoek.nl

Voor deze activiteit geldt: wie het eerst komt die het eerst maalt. Dus meld je snel aan als je wil meedoen. Bij meer belangstelling wordt nader bepaald hoe we deze capaciteit kunnen uitbreiden.

Volg ook in de komende weken de video bijdragen van onze trainers en begeleiders over dit onderwerp. Maar vooral: Zorg dat je gezond en fit blijft in deze periode.