• Smitshoekse meiden naar vv Brielle

 • Na een periode van rust, kerstbomen en oliebollen is het ook weer eens tijd voor een potje voetbal. Vandaag staat het eerste toernooi gepland en het MO13-1 meidenteam heeft er weer zin in! 

  We spelen op het terrein van vv Brielle en om 13:00 uur is de aftrap. De eerste 25 minuten spelen we tegen Floreant uit Boskoop. Een leuke partij die aardig gelijk op gaat. Uitslag 0-0. 

  De volgende partij is tegen Hekelingen Spijkenisse. De tegenstander blijkt achteraf een 15-1 team te zijn?!. Een fysieke wedstrijd waar onze meiden goed stand houden en zelfs de betere partij zijn. Helaas belonen we ons zelf niet en blijft het ook 0-0. 

  De laatste wedstrijd is tegen Brielle. Omdat alle teams gelijk spelen kan Smitshoek de 1st plek pakken met een overwinning even Brielle. Na vele kansen blijft het wederom 0-0 en worden we uiteindelijk op 1 doelpunt verschil, 3de van het toernooi. 

  Kortom, een leuke middag met een goede warming-up voor het tweede deel van het competitieseizoen. De smitshoekse meiden zijn er weer klaar voor. Op naar de beker wedstrijd van 19 januari tegen Blijdorp! 

  Langs de lijn, 

  S. U. Porter