• Smitshoekse meiden naar vv Brielle

• Na een periode van rust, kerstbomen en oliebollen is het ook weer eens tijd voor een potje voetbal. Vandaag staat het eerste toernooi gepland en het MO13-1 meidenteam heeft er weer zin in!

We spelen op het terrein van vv Brielle en om 13:00 uur is de aftrap. De eerste 25 minuten spelen we tegen Floreant uit Boskoop. Een leuke partij die aardig gelijk op gaat. Uitslag 0-0.

De volgende partij is tegen Hekelingen Spijkenisse. De tegenstander blijkt achteraf een 15-1 team te zijn?!. Een fysieke wedstrijd waar onze meiden goed stand houden en zelfs de betere partij zijn. Helaas belonen we ons zelf niet en blijft het ook 0-0.

De laatste wedstrijd is tegen Brielle. Omdat alle teams gelijk spelen kan Smitshoek de 1st plek pakken met een overwinning even Brielle. Na vele kansen blijft het wederom 0-0 en worden we uiteindelijk op 1 doelpunt verschil, 3de van het toernooi.

Kortom, een leuke middag met een goede warming-up voor het tweede deel van het competitieseizoen. De smitshoekse meiden zijn er weer klaar voor. Op naar de beker wedstrijd van 19 januari tegen Blijdorp!