• Speler van de Maand: februari/maart

• De trouwe supporters van ons 1e elftal hebben wederom hun speler van de maand gekozen over de maanden februari & maart.

Michael Fabrie

Met een gemiddelde van 6,9 gaat deze wederom naar de man die deze ‘titel’ ook afgelopen oktober in de wacht mocht slepen, onze keeper Michael Fabrie. Een verdiende uitverkiezing gezien zijn goede optredens van de afgelopen weken. Michael zal na de komende thuiswedstrijd a.s. zaterdag tegen Capelle een attentie in ontvangst mogen nemen uit handen van onze Pupil van de Week. Michael, namens de supporters en Supportersclub: van harte proficiat!

De Speler van de Maand wordt georganiseerd door de binnen Smitshoek zeer actieve Supportersclub. Actief voor jong en oud en altijd op zoek naar verbinding. Zie voor het activiteiten overzicht de website van VV Smitshoek. Hierop staat ook de info voor als u voor € 25,- lid wilt worden van de Supportersclub. Lidmaatschap betreft het gehele gezin, voor 1 jaar.