• Speler van de maand jan/feb: Michael Termijn

  • De trouwe supporters van ons 1e elftal hebben wederom hun speler van de maand gekozen over de maanden januari & februari samengevoegd. Deze gaat wederom en voor de 5e keer naar onze betrouwbare keeper Michael Termijn. Je gaat er bijna aan wennen echter worden de cijfers door een verscheidenheid aan supporters gegeven zodat de objectiviteit gewaarborgd blijft.
    Nadat Michael vorig seizoen, geheel terecht, tot Speler van het Jaar werd verkozen trekt hij de goede lijn van afgelopen seizoen onverminderd door. Ook dit seizoen is het alweer zijn 3e uitverkiezing. Michael laat al bijna 2 jaar een constant niveau zien en weet keer op keer zijn ploeg te behoeden voor meer tegendoelpunten! Bijvoorbeeld afgelopen zaterdag pakte hij nog een penalty tegen ASWH ondanks dat hij het verlies niet kon voorkomen. Proficiat Michael met deze 3e uitverkiezing. 

    Michael zal aankomende zaterdag na de thuiswedstrijd tegen Capelle een attentie in ontvangst mogen nemen uit handen van onze Pupil van de Week. Michael, namens de supporters en Supportersclub: van harte proficiat!

    De Speler van de Maand wordt georganiseerd door de binnen Smitshoek zeer actieve Supportersclub. Actief voor jong en oud en altijd op zoek naar verbinding. Zie voor het activiteitenoverzicht de website van VV Smitshoek. Hierop staat ook de info voor als u voor € 25,- lid wilt worden van de Supportersclub. Lidmaatschap betreft het gehele gezin, voor 1 jaar.