• Speler van de Maand: november

• Hermon Tekleab is onze Speler van de Maand november

Middenvelder Hermon Tekleab speelde een aantal puike wedstrijden in ons 1e elftal in de maand november. Dat is de supporters niet ontgaan en daar om kozen zij Hermon tot Speler van de Maand november. Door het plotseling stil leggen van de competitie is er geen gelegenheid meer geweest Hermon binnen de club in het zonnetje te zetten. Hopelijk kan onze pupil van de week na weer een thuiswedstrijd van het 1e Hermon alsnog feliciteren en hem een attentie overhandigen. De attentie komt maar de felicitaties van de supporters zijn er nu al. Hermon: van harte gefeliciteerd met de titel Speler van de Maand november.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Supportersclub en gesponsord door de Wijnkelder te Barendrecht.