• Speler van de maand oktober: Michael Termijn

  • De trouwe supporters van ons 1e elftal hebben wederom hun speler van de maand gekozen over de maand oktober. Deze gaat voor de 3e keer naar onze betrouwbare keeper Michael Termijn. Een verdiende uitverkiezing gezien zijn goede optredens van de afgelopen weken.
    Helaas afgelopen zaterdag een verliespartij tegen HBS maar dat kan a.s. zaterdag weer goed worden gemaakt tegen FC ’s-Gravenzande (thuis) waar we vorig jaar met 5-0 van wonnen. Michael laat al 1,5 jaar een constant niveau zien en weet keer op keer zijn ploeg te behoeden voor meer tegendoelpunten!

    Michael zal aankomende zaterdag na de thuiswedstrijd tegen FC ‘s-Gravenzande een attentie in ontvangst mogen nemen uit handen van onze Pupil van de Week. Michael, namens de supporters en Supportersclub: van harte proficiat!

    De Speler van de Maand wordt georganiseerd door de binnen Smitshoek zeer actieve Supportersclub. Actief voor jong en oud en altijd op zoek naar verbinding. Zie voor het activiteiten overzicht de website van VV Smitshoek. Hierop staat ook de info voor als u voor € 25,- lid wilt worden van de Supportersclub. Lidmaatschap betreft het gehele gezin, voor 1 jaar.