• Speler van de maand september: Damian van den Oever

• De trouwe supporters van ons 1e elftal hebben hun eerste speler van de maand seizoen 2021-2022 gekozen. Met een gemiddelde van 6,5 gaat deze titel naar de man in vorm, onze oud-jeugdspeler Damian van den Oever. Een verdiende uitverkiezing. Damian zal na de komende wedstrijd a.s. zaterdag tegen DHSC een attentie in ontvangst mogen nemen uit handen van onze Pupil van de Week. Damian, namens de supporters en Supportersclub: van harte gefeliciteerd!

De Speler van de Maand wordt georganiseerd door de binnen Smitshoek zeer actieve Supportersclub. Actief voor jong en oud en altijd op zoek naar verbinding. Zie voor het activiteiten overzicht de website van VV Smitshoek. Hierop staat ook de info voor als u voor € 25,- lid wilt worden van de Supportersclub. Lidmaatschap betreft het gehele gezin, voor 1 jaar.