• Speler van de maand september: Damian vd Oever

• Smitshoek staat na 5 wedstrijden gespeeld te hebben in de Hoofdklasse A op een verdienstelijke 5e plek. Dit onder andere door het uitstekende, zeer energievolle spel van Damian vd Oever. Dit is ook de trouwe supporters opgevallen die hem dan ook hebben verkozen tot speler van de afgelopen maand september. Damian bleef in de rangschikking nipt Frank Karreman voor die 2e is geworden.

A.s. zaterdag zal Damian in het zonnetje worden gezet na de wedstrijd tegen 's-Gravenzande. De supporters feliciteren Damian met deze mooie uitverkiezing en hopen dat hij zijn niveau van de afgelopen maand kan vasthouden de komende wedstrijden.

De verkiezing van de maand wordt georganiseerd door de Supportersclub. Kijk voor verdere activiteiten op de website van de VV.