• Speler van de maand/Speler van het jaar

• Zoals gebruikelijk worden er na iedere wedstrijd van ons 1e elftal cijfers gegeven aan de spelers voor hun prestaties door onze supporters en aan het einde van iedere maand wordt er dan een ‘Speler van de Maand’ gekozen en aan het einde van het seizoen komt daar dan ook de ‘Speler van het Jaar’ uit.
    Echter door alle corona perikelen en de daarbij behorende maatregelen mag er (voorlopig) geen publiek aanwezig zijn bij sportwedstrijden wat het dus ook lastig maakt om cijfers te kunnen geven.
    Hierdoor is er besloten om tot nader order het geven van cijfers en de daarbij behorende ‘Speler van de Maand’ on-hold te zetten totdat er weer publiek / supporters bij de wedstrijden van ons 1e elftal aanwezig mogen zijn.
    Hopelijk is dit van korte duur en we zullen dit dan ook t.z.t. weer kenbaar maken wanneer deze maatregel wordt opgeheven.

Met vriendelijke groet,
    Supportersclub VV Smitshoek