• Speler van het jaar 2019-2020

• Supportersclub is verheugd te kunnen melden dat de titel van Speler van het Jaar 2019-2020 is gewonnen door:

Leroy Resodihardjo

Na elke wedstrijd van Smitshoek 1 worden de spelers beoordeeld door een x-aantal willekeurige supporters. Dit brengt na een aantal wedstrijden de Speler van de Maand. Het gehele seizoen opgeteld geeft de uitverkiezing van de Speler van het Jaar. Het geheel wordt georganiseerd door de Supportersclub, sponsor van de Speler van het Jaar. De Speler van de Maand wordt gesponsord door de Wijnkelder te Barendrecht.

Ondanks dat het seizoen 2019-2020 begin maart ten einde kwam in verband met het corona virus, heeft de Supportersclub toch gemeend te komen tot de verkiezing van de Speler van het Jaar. Leroy Resodihardjo mogen wij feliciteren met deze vel begeerde titel. Hij stond bij het beëindigen van de competitie bovenaan met een gemiddelde van 6,96 punten. Damian v.d. Oever bracht het met een gemiddelde van 6,59 tot een mooie 2e plaats terwijl Stef Doedée met 6,50 punten een verdienstelijke 3e plaats bezet.

Leroy Resodihardjo is de opvolger van Frank Karreman, Speler van het Jaar 2018-2019. Degenen die hem voorgingen waren Rutger v.d. Kleij (2017-2018) en Thijs Oomsen (2016-2017). De laatste jaren valt de keuze van de supporters dus op een verdediger, vaak ook nog aanvoerder van onze hoofdmacht.

Leroy, 33 jaar en woonachtig te Dordrecht heeft deze mooie titel verdiend, daar hij ook tweemaal is gekozen het afgelopen seizoen tot Speler van de Maand en wel in (december)/januari en februari van dit jaar. Binnenkort zal hij de gouden voetbalschoen in ontvangst mogen nemen tijdens de presentatie van de gids VV Smitshoek seizoen 2020-2021.

Vanaf deze plaats willen we Leroy in ieder geval al van harte feliciteren met deze mooie titel toegekend door de trouwe supporters Smitshoek 1.