• Spelers van de selectie solidair met de club

• Vanwege de huidige situatie waarin we verkeren heeft een deel van de selectie besloten om af te zien van de afgesproken onkostenvergoeding waar ze in de komende tijd recht op hebben. Een van de initiatiefnemers hiervan, Bart Deprez, motiveerde dat als volgt:
    “Het is voor mij logisch om dat te doen. Iedereen staat nu onder druk en het is gewoon belangrijk dat de vereniging lucht krijgt. Ondanks mijn overstap in het nieuwe seizoen naar BVV Barendrecht om op eens divisie niveau te kunnen voetballen, heb ik de afgelopen jaren echt een hart gekregen voor Smitshoek. Ik vind het dan ook belangrijk dat het goed blijft gaan met de club. Met verwijzing naar wat er soms wordt geschreven in de media zijn zaken als fatsoensnormen en waardering voor de eigen club echt nog niet helemaal verdwenen.”

Het bestuur is uiteraard zeer content met de geste van de betrokken spelers. Dit past bij Smitshoek als de warme en sociale vereniging die wij zijn. Van vrijwilligers tot trainers en staf, iedereen is betrokken bij het wel en wee van de VV en iedereen wil bijdragen. Dat is toch de kracht van Smitshoek. We kunnen nu alleen maar hopen dat we deze crisis snel te boven komen en dat we weer met plezier kunnen voetballen. Zeker als straks ook nog eens de velden, die nu gerenoveerd worden, weer bespeelbaar zijn.

Redactie Smitshoek media