• Spelers van Smitshoek 1 geven met plezier training aan andere teams
 • Op de maandagavonden staan de velden bij Smitshoek vol met enthousiaste jeugdvoetballers en jeugdtrainers op de velden 4, 5, 6 en 7. Onze aandacht ging om 19.30 uur voornamelijk uit naar veld 5 waar onder leiding van onze hoofdtrainer de eerste elftalspelers Noah de Neijs en Jochem van den Biggelaar training gaven aan de overige senioren.

  In verschillende groepen namen de tweetallen alle oefeningen serieus en werd er flink gebattled tussen elkaar. Geen fysiek contact maar wel beter, sneller, scherper of feller zijn dan je maatje blijft leuk.

  Afgelopen weken hebben eerste elftalspelers Sean Verburg, Vincent Verbond, Joey Kleijn, Ruben Roodnat en Bradley Dekker samen met Marco Snel, Johan Wouters en Edwin de Koning een leuke variant ontwikkeld in vier- en tweetallen binnen deze corona-periode. In de maand november, nog drie keer tw; 16, 23 en 30 november doen de selectiespelers dit graag samen met de technische staf.

  Afgelopen weken moesten belangstellenden zich via een mail of app opgeven maar vanaf nu ben je gewoon welkom. De groep is wekelijks 20 tot 24 spelers wat prima past in tweetallen. Om 19.30 uur start de training en rond 21.00 uur ben je bezweet en al weer klaar.

  Komende week 16 november is Damian van den Oever de selectiespeler die zijn skills komt tonen en de spelers komt helpen fitter te worden. Hij wordt ondersteund door een nader te noemen selectiespeler en uiteraard de technische staf.

  Dus heb je zin om te werken aan je conditie dan ben je van harte welkom.

  De redactie