• Sponsoring blijft van levensbelang, ook voor Smitshoek en zeker in deze tijden !

• Met het seizoen weer vol draaiend maar nog steeds de perikelen van Corona die ons dagelijks leven beinvloeden, wilen wij hierbij nogmaals een oproep doen aan een ieder.

Wij schreven echter al eerder dat heden ten dage een vereniging niet meer zonder sponsor-inkomsten kan en dat geldt natuurlijk ook voor ons, zeker als we de groei die wij doormaken verder willen doortrekken en dat geldt zeker ook voor de jeugd.

Wij prijzen ons rijk met de grote schrave aan sponsoren die wij inmiddels hebben en zijn uiterst content met de ondersteuning die wij hierin mogen ontvangen, zeker in de huidige moeilijke tijden.

En toch zouden wij graag ook de aankomende jaren de groei van de vereniging verder willen realiseren en daar daarom doen we hierbij nog eens een beroep op eenieder. Een beroep om zich aan te melden als sponsor, om mee te denken om nieuwe sponsoren aan te trekken, of om mee te helpen.

Wij bieden diverse manieren van sponsoring en wij denken dat er altijd wel een mogelijkheid is om een sponsor-invulling te vinden.

Shirt-sponsoring, reklameborden, internetvermeldingen, boardingveld, businessclub, ster-sponsoring om maar een aantal te noemen.

Kortom is er interesse in sponsoring, in welke vorm dan ook, dan horen wij dat graag en kunt u contact opnemen met margot.goud@vvsmitshoek, michel@mideko-shipping.com of marcel.van.den.eijnden@vvsmitshoek.nl

Ten slotte:

Denk aan onze sponsoren, gaat u toch iets kopen, koop het dan bij een van de vele bedrijven die VV Smitshoek een warm hart toe dragen !!