• Statement bestuur inzake covid-19

 • Beste Sportvrienden/ vriendinnen en ouders,
   
  Het zal jullie duidelijk zijn dat de uitbraak van het coronavirus  ook onze vereniging geweldig treft. De maatregelen die zijn afgekondigd hebben een enorme impact op het verenigingsleven. Zeer begrijpelijk is dat de gezondheid van een ieder nu de hoogste prioriteit heeft. Alle te nemen maatregelen hebben tot gevolg dat ons complex geruime tijd volledig op slot zit. De KNVB heeft inmiddels het besluit genomen dat de competities niet meer uitgespeeld worden. Een zeer vervelende beslissing die gezien de huidige situatie in ons land niet onverwacht kwam.
   
  We begrijpen dat velen van jullie teleurgesteld zijn niet meer wekelijks te kunnen voetballen op ons complex. Velen zullen ook de onderlinge contacten missen. We hebben een aantal evenementen die op het programma stonden moeten annuleren. Tevens is de viering van het 60 - jarig bestaan van de club niet op de gewenste wijze mogelijk. We rekenen erop dat het besef dat de te nemen maatregelen echt nodig zijn bij jullie allen aanwezig is.
  Ook voor ons is volstrekt ongewis wat de toekomst  zal brengen. Dat we het uiterst moeilijk gaan krijgen staat wel vast. Een aantal lasten van de club lopen gewoon door terwijl de inkomsten bijna volledig weg vallen. We staan de komende tijd voor de geweldige uitdaging de club op een gezonde wijze uit deze enorme crisis te laten komen. Een crisis die absoluut niet was te voorzien en die buiten onze schuld is ontstaan.
   
  We vragen steun en begrip van jullie allemaal voor de maatregelen die we moeten nemen om er voor te zorgen dat we op een gegeven moment weer een balletje kunnen gaan trappen op ons complex. Verheugend is dat een aantal personen ons de steun al hebben toegezegd door af te zien van betalingen aan hen. We vragen van jullie begrip voor het feit dat we de contributie niet gaan terug betalen. Zouden we dat wel doen dan komen we al heel snel in grote problemen en ontkomen we er niet aan een inhaalslag te maken indien er weer gevoetbald kan gaan worden.
   
  Gelukkig is er ook nog positief nieuws. Ondanks de financiƫle situatie ven de Gemeente gaat de aanleg van een extra kunstgrasveld en de renovatie van de velden 2,3 en 7 gewoon door. Omdat de competitie nu stil ligt zal er binnenkort met de werkzaamheden worden begonnen. Alle werkzaamheden zijn dan ruim voor het begin van de nieuwe competitie afgerond.
   
  Tot slot vragen we jullie loyaal te zijn aan onze club en ons te steunen waar nodig. We hebben elkaar nu hard nodig. We hopen dat we elkaar binnen niet al te lange tijd weer in een goede gezondheid op ons sportcomplex kunnen ontmoeten.
  Pas allemaal goed op jezelf en je naasten en hou je aan de regels.
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Het bestuur.