• Steun stichting PiPa!

• Stichting Pipa is aangesloten bij VV Smitshoek en kan via de ING een mooie donatie in de wacht slepen.

De kinderen worden liefdevol opgevangen in het gezin van Roy & Anneke Westerkamp. Kinderen, die tijdelijk een rustige en veilige leefomgeving nodig hebben. Om dit mogelijk te maken is de Stichting PiPa ruim 4 jaar geleden (zie fb-site) gesticht. Momenteel wonen er ruim 10 kinderen in huis en steunen ze daarnaast ook -alleen overdag- nog enkele kinderen (en hun moeders).
    Voor de noodzakelijke inkomsten zijn ze echter volledig afhankelijk van donaties. Vanaf 21 januari (t/m 10 februari) kan er via onderstaande link op de stichting gestemd worden. Afhankelijk van het aantal op PiPa uitgebrachte stemmen kunnen zij dan een bijdrage ontvangen om te blijven doen wat ze graag willen doen, namelijk kinderen-in-nood helpen...
    Jullie kunnen direct helpen door via onderstaande link op PiPa te stemmen (dat kan met al je mailadressen 😉) en dit bericht te delen naar al je vrienden, familie en bekenden (via FB en/of via mail), zodat ze hopelijk een mooi bedrag kunnen ophalen. Heel erg bedankt..!