• Supporters kiezen Damian van den Oever tot Speler van het Jaar, seizoen 2021-2022

• Met trots en dat mogen we best zijn en zeggen, is een speler van het 1e, komende vanuit de eigen jeugd verkozen tot Speler van het Jaar. Damian kreeg het hoogste gemiddelde en mag in september de wisselbokaal in ontvangst gaan nemen. Dit zal gebeuren door de Supportersclub tijdens de presentatie van de nieuwe Presentatiegids seizoen 2022-2023 van de VV Smitshoek. In deze gids zal een intervieuw met Damian worden opgenomen. Hij krijgt dus nog terecht de nodige aandacht dankzij deze uitverkiezing. De Supportersclub en alle trouwe supporters van het 1e  feliciteren Damian met deze prachtige, terechte uitverkiezing. De Supportersclub organiseert de Speler van de Maand en uiteindelijk die van het Jaar. Deze activiteit wordt gesponsord door de Wijnkelder te Barendrecht.