• Supporters kiezen eigen Ruben Roodnat tot Speler van de maand

• Onze 20-jarige keeper Ruben Roodnat is gekozen tot Speler van de maand februari. Daar er in januari één wedstrijd is gespeeld (de Jodan Boys thuis), is de beoordeling hiervan opgeteld bij het resultaat van februari. In 2004 is Ruben zijn voetbalcarrière begonnen bij de Mini-F van Smitshoek. In verschillende recreatie teams heeft Ruben het doel verdedigd tot hij in 2015 actief werd binnen de selectie teams. Door blessure leed van collega keepers deed trainer Richard Middelkoop een beroep op Ruben. Die beschaamt het vertrouwen van de hoofdtrainer niet. Ook supporters zijn content met het optreden van Ruben tussen de palen en waarderen dit met een verkiezing tot Speler van de maand februari. Na de thuiswedstrijd a.s. zaterdag tegen Xerxes zal Ruben in het zonnetje worden gezet. Ruben van harte gefeliciteerd namens alle supporters van Smitshoek. De Speler van de maand wordt georganiseerd door de Supportersclub Smitshoek en gesponsord door de Wijnkelder te Barendrecht.