• Supportersclub nieuws

• De keuze op de Speler van de Maand april is gevallen op Frank Karreman. Frank werd al eerder gekozen door de Supporters van ons 1e elftal. In de maanden november en maart mocht Frank ook het hoogste gemiddelde halen na het tellen van de gegeven cijfers van een x-aantal willekeurig gekozen supporters. Frank won deze keer nipt van Alex Rekondie en Lorenzo Braaf die respectievelijk 2e en 3e werden in de maand april. A.s. zaterdag na de gewonnen wedstrijd (!!!!) tegen Swift zal Frank een attentie ontvangen van de Supportersclub, gesponsord door de Wijnkelder te Barendrecht. Maar voor nu: Frank van harte gefeliciteerd namens de supporters. De Speler van de Maand wordt georganiseerd door de Supportersclub VV Smitshoek. Bent u al lid? Kijk op de site van de VV en meldt u aan.