• Supportersclub Paassportdag 27 maart.
  • Aanstaande zaterdag, 27 maart, is er door de Supportersclub en de jeugdafdeling van VV Smitshoek weer een leuke activiteit georganiseerd voor de jeugdvoetballers tot en met 13 jaar.

Op de zogeheten Paassportdag staat het voetbal in al zijn vormen centraal. Een leuke mix van allerlei voetbal gerelateerde onderdelen zullen worden afgewerkt door de jeugdteams.

Ook zal de finale van de Penaltybokaal deze dag worden afgewerkt! Daaraan mee kunnen doen is extra leuk, aangezien de finale wordt gehouden op het hoofdveld!
    Deze week zullen op de trainingen de voorrondes worden afgewerkt.

Alle teams gaan onder leiding van hun eigen trainers/leiders een parcours af. Bij elk onderdeel is er uiteraard ook een begeleider aanwezig om het onderdeel uit te leggen en in goede banen te leiden.

Uiteraard zullen alle geldende Coronamaatregelen ook deze dag gelden.

Zo is het helaas nog steeds niet toegestaan dat ouders en andere supporters op het terrein van de voetbal aanwezig zijn.

We hopen op deze manier weer een leuke dag te hebben voor onze jongste leden.

De aanvangstijden en velden zijn als volgt:

Zaterdag 27 maart
    Aanvang 8:45 uur- 10:15 uur
    Veld 7 JO8
    Veld 6 JO9
    Veld 5 JO10

Aanvang 10:30 uur- 12:00 uur
    Veld 7 JO11
    Veld 6 JO12 + MO13-2
    Veld 5 JO13 + MO13-1

Aanvang  09:00 uur- 10:00 uur
    Boardingveld Mini F groep 1

Aanvang 10:15 uur - 11:15 uur
    Boardingveld Mini F groep 2

Aanvang 11:30 uur - 12:15
    Boardingveld JG 2

Verzamel met je eigen team bij de ingang van de voetbal. Verdere info is natuurlijk verkrijgbaar bij de trainers/leiders van de teams.

Alvast veel plezier en tot zaterdag.