• Supportersclub zoekt hulp voor Forza Smitshoek!

• De Supportersclub is dringend op zoek naar, bij voorkeur, een tweetal vrijwilligers die komend seizoen willen helpen met de Forza Smitshoek!

Al een aantal jaar organiseert de Supportersclub bij een aantal thuiswedstrijden van het 1e elftal, de zogeheten “Forza Smitshoek “.

Bij acht thuiswedstrijden worden er steeds drie jeugdteams uitgenodigd om met de spelers van het 1e elftal het veld op te lopen, ze aan te moedigen en in de rust van de wedstrijd een balletje te trappen op het hoofdveld.

Nu zijn wij als Supportersclub dringend op zoek naar vrijwilligers om op die zaterdagen de kinderen te ontvangen en te begeleiden. Alles bij elkaar ongeveer een uurtje werk.

Het gaat dus om acht keer per seizoen. Vier voor de winterstop en vier er na.

Lijkt je dit leuk om te doen? Misschien wel met iemand anders samen. Meld je dan aan via het e-mailadres van de Supportersclub, of spreek één van de bestuursleden van de Supportersclub aan.

e-mail: supportersclub@vvsmitshoek.nl

Supportersclub VV Smitshoek.