• Talententeam Bovenbouw Prestatief

• Dit seizoen is door de technische staf van de bovenbouw het initiatief genomen om te gaan starten met het samenstellen van een talententeam bovenbouw, dat een aantal wedstrijden gaat spelen tegen teams van interessante verenigingen uit de regio.

Het is de bedoeling dat talenten uit de 015, 016 .017 en 1e jaars uit de 019 gaan samenspelen in een team De verdeling van spelers per leeftijdscategorie is 4/5 uit de 015, 016 en 017 aangevuld met een paar 1e jaars 019.

Het doel is, de individuele ontwikkeling van de spelers verder te verhogen, zodat de aansluiting uiteindelijk naar het vlaggenschip van de vv Smitshoek kan worden gerealiseerd.

Het talententeam van de vv Smitshoek wordt tijdens de wedstrijden technisch begeleid door John de Ronde en Glenn Drinkwaard. De coördinatie rondom dit team ligt bij Peter Meijboom. Verdere invulling van de staf is flexibel.

Aan deze pilot doen de BVV Barendrecht, vv SHO en zo goed als zeker ook vv Capelle mee.

Binnenkort komen de hoofden Opleidingen van de genoemde verenigingen bij elkaar om definitieve afspraken te maken.

BVV Barendrecht Arno Kooy,
    vv SHO Xander s'Gravendijk,
    vv Capelle Brian Zalmijn,
    vv Smitshoek Dick Wemelsfelder.

Dick Wemelsfelder
    Hoofd Jeugdopleiding Prestatieve Bovenbouw