• Trainingskampen.nl

 • Contact

 • Inmiddels is het een begrip in voetbalminnend Nederland: een trainingskamp in binnen- of buitenland. Op 1 april 2004 zag Trainingskampen.nl het levenslicht, nadat er vraag was naar een trainingskamp op maat! Tim van Ammelrooy stapte in dit avontuur na wat jaren later een succesformule bleek! “Onze kracht zit hem met name in het luisteren naar de wensen van de klant, om vanuit dit principe te bouwen naar een pakket op maat, waarin Trainingskampen.nl het team compleet ontzorgt van A tot Z. Of het nu een BVO is of een amateur-, jeugd- of vriendenteam is, voor elk team kunnen we in de landen Nederland, België, Duitsland, Spanje of Portugal een onvergetelijk trainingskamp op maat organiseren. Ook nemen de profclubs en steeds meer amateurverenigingen een groep sponsors mee voor een aantal dagen en ook daar kunnen wij een leuk programma voor samenstellen, zodat de verbinding tussen de sponsors onderling en de club nog groter wordt, aldus directeur/eigenaar Tim van Ammelrooy”. Ook voor VV Smitshoek heeft Trainingskampen.nl al een aantal keren het trainingskamp morgen organiseren.
   
  Door de jaren heen is Trainingskampen.nl gegroeid tot een bedrijf met 7 werknemers en een groot team aan tijdelijke arbeidskrachten en buitenlandse agenten ter plekke. Dit heeft met name te maken doordat de vraag naar trainingskampen in binnen- en buitenland met de jaren toeneemt. Steeds meer verenigingen weten de weg naar dé specialist te vinden. Ook de aantallen nemen toe. In het verleden was een trainingskamp alleen weggelegd voor de BVO’s en hoog spelende standaardteams. Nu zie je ook steeds meer dat ook lager spelende amateur teams of clubs met meerdere teams op trainingskamp gaat, waardoor de volumes per groep toenemen. Ook de damesteams gaan vaker op trainingskamp, wat een mooie trend is en gelijk loopt aan het feit dat het vrouwenvoetbal de snelst groeiende teamsport is in Nederland op dit moment.
   
  We zijn trots op het feit dat we een partnership zijn aangegaan met een mooie clubs als vv Smitshoek en hopen nog jarenlang het trainingskamp voor de oranje zwarten te mogen organiseren. Uiteraard kunnen alle teams binnen de vereniging aankloppen om te bekijken of we een trainingskamp op maat kunnen verzorgen, of het nu dames, jeugd of lagere senioren betreft, voor alle teams is een trainingskamp mogelijk. Of het nu voor 1 nacht in Nederland is of voor een week lang in het buitenland, alles is mogelijk bij Trainingskampen.nl. Info via info@trainingskampen.nl of kijk op www.trainingskampen.nl

  Terug

 • Langesteijn 130
  3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht
  Tel: 078 – 629 1577

  info@trainingskampen.nl

  www.trainingskampen.nl