• Uitnodiging toernooicommissie 2019-2020

Beste ouders, verzorgers, leiders en spelers,

Het afgelopen jaar heeft de toernooicommissie veel tijd en energie gestoken in het regelen van de diverse uit- en thuistoernooien. En we denken dat we kunnen zeggen dat alle de thuistoernooi-dagen zeer geslaagd waren!
    De thuistoernooien zijn een vast onderdeel in het seizoenprogramma. Daar zal dan ook niet van afgeweken worden. De data zijn inmiddels bekend. De club gaat er dan ook vanuit dat ieder Smitshoekteam op zijn eigen thuistoernooi-dag aanwezig is.
    De data zijn als volgt:

13 april (2de Paasdag)                   Ochtend : JO10   oneven teams
                                                                       JO11  oneven teams
                                                         Middag : JO8    alle teams
                                                                       JO12  even teams

21 mei (Hemelvaart)      .              Hele dag : MO15 en MO13

1 juni 2e pinksterdag                     Ochtend : JO9   oneven teams
                                                                       JO11 even teams
                                                         Middag : JO10 even teams
                                                                       JO12 oneven teams

6 juni                                            Ochtend:  JO9 even teams
                                                                       JO13 alle teams ( behalve JO13-1)
                                                          Middag:  JO15 alle teams ( behalve JO15-1)

Voor ieder team zullen we proberen om uittoernooien te regelen met een maximum van 2
    Mocht er animo zijn voor meerdere uittoernooien dit seizoen dan willen we dat met alle plezier regelen.
     Voor vragen kunt u een mail sturen naar voetbal.smitshoek@gmail.com

Middels deze brief willen we als toernooicommissie ook een beroep doen op alle ouders. Onze thuistoernooien kunnen we alleen regelen en goed laten verlopen als er voldoende vrijwilligers aanwezig zijn. Behalve dat vele handen licht werk maken is dit ook een mooie manier om aan het einde van het seizoen de vrijwilligersbijdrage terug te verdienen. Op de webpagina zullen we t.z.t aangeven waar we nog een paar extra handjes nodig hebben.

Met vriendelijke groeten,
    De toernooicommissie