• Uitnodiging toernooicommissie

Beste ouders, verzorgers, leiders en spelers,

Het afgelopen jaar heeft de toernooicommissie veel tijd en energie gestoken in het regelen van de diverse uit- en thuistoernooien. En we denken dat we kunnen zeggen dat alle 3 de thuistoernooi-dagen zeer geslaagd waren!

De thuistoernooien zijn een vast onderdeel in het seizoenprogramma. Daar zal dan ook niet van afgeweken worden. Deze data zijn inmiddels bekend. De club gaat er dan ook vanuit dat ieder Smitshoekteam op zijn eigen thuistoernooi-dag aanwezig is.

De data zijn als volgt:

22 april (2de Paasdag)

JO10   oneven teams

JO12  oneven teams

JO13   even teams JO13-1 heeft geen thuistoernooi

middag :

JO9    even teams

JO11  oneven teams

30 mei (Hemelvaart)

JO8   oneven teams

JO11  even teams

Middag :

JO13  oneven teams

JO9    oneven teams

MO 15 1-2-3   en  MO13 1 -2

10 juni   mei (2de Pinksterdag)

JO8   even teams

JO12 even teams

middag   :

JO15 alle teams  JO15-1 heeft geen thuistoernooi

JO10 even teams

Voor ieder team zullen we proberen om uittoernooien te regelen met een maximum van 2

Mocht er animo zijn voor meerdere uittoernooien dit seizoen dan willen we dat met alle plezier regelen.

Voor vragen kunt u een mail sturen naar voetbal.smitshoek@gmail.com

Middels deze brief willen we als toernooicommissie ook een beroep doen op alle ouders. Onze thuistoernooien kunnen we alleen regelen en goed laten verlopen als er voldoende vrijwilligers aanwezig zijn. Behalve dat vele handen licht werk maken is dit ook een mooie manier om aan het einde van het seizoen de vrijwilligersbijdrage terug te verdienen. Op de webpagina zullen we t.z.t aangeven waar we nog een paar extra handjes nodig hebben.

Met vriendelijke groeten,

De toernooicommissie