• update covid maatregelen dinsdag 30 nov

 • Zoals gisteren door de KNVB bekend is gemaakt is de competitie van de A-categorie voor het aankomende weekend stil gelegd. De B-categorie zal wel gewoon doorgang vinden. Er staan voor het aankomende weekend al diverse wedstrijden gepland voor de B-cat volgens de KNVB.

  Deze maatregel geldt vooralsnog enkel voor het aankomende weekend. De KNVB zal eerdaags verder communiceren hoe ze de komende weken met de competities om zullen gaan.

  Daarnaast is het nog steeds zo dat zaterdag as het complex om 17 uur gesloten dient te zijn, dus de invulling van verdere wedstrijden is beperkt.

  De A-categorie kan eventueel wel vriendschappelijke wedstrijden plannen, enkel de ruimte hiervoor op ons eigen complex is uiterst beperkt, zoals gezegd gaat de B-categorie wel gewoon door, en deze heeft vanzelfsprekend voorrang.

  Aanvragen voor A-categorie teams om vriendschappelijk te spelen MOET afgestemd worden met Ton Habermehl (ton.habermehl@vvsmitshoek.nl).

  Voor doordeweeks geldt dat het complex om 17.00 gesloten moet zijn. Hier dient men met de trainingen, opruimen, douchen etc. rekening mee te houden.

  De optie om overdag te trainen is er wel, enkel ook hiervoor geldt dat dit eerst met Ton Habermehl afgestemd moet worden, dit geldt voor zowel de A alsook de B-categorie.

  Voor het eventueel gebruik van kleedkamers geldt eveneens dat dat vooraf met Ton afgestemd dient te worden.

  De Kantine is zaterdag overdag van 08.30 t/m 17.00 uur wel geopend, en toegang is (net als voor de kleedkamers) enkel mogelijk met een geldige QR-code.

  Het bestuur