• Van Donge & de Roo toernooi dinsdag 6 en zaterdag 10 augustus.

 • De voorbereiding voor ons vlaggenschip is inmiddels begonnen en de mannen van hoodftrainer Richard Middelkoop zijn zich aan het voorbereiden op weer een seizoen hoofdklasse.

  Traditiegetrouw is er het voorbereidingstoernooi wat ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt wordt door van Donge & de Roo.

  Voor deze editie hebben we wederom een uiterst sterk deelnemersveld weten te strikken met vv Capelle, sc Feyenoord, Heerjansdam en natuurlijk de mannen van onze hoofdtrainer Richard Middelkoop.

  Met dit sterke deelnemersveld verwachten wij niet alleen veel toeschouwers, maar bovenal ook een flinke, maar sportieve, strijd om de van Donge  & de Roo-bokaal.

  De puntentelling luidt als volgt:

  De puntentelling is 3 voor een gewonnen wedstrijd, 2 voor een gelijk spel en 1 voor verlies. Verder is het doelsaldo bepalend en vervolgens de doelpunten voor. Op dinsdag een strafschoppenserie, welke uiteindelijk bepalend kan zijn.

  Het speelschema ziet er als volgt uit:

 • DagAanvangThuisUitVeld
  dinsdag 06 augustus 201919.00uSmitshoek-Heerjansdam4
  19.30uSC Feyenoord-Capelle6
  zaterdag 10 augustus 201912.30uHeejansdam-Capelle4
  15.00uSmitshoek-SC Feyenoord4
 • Natuurlijk wensen wij alle deelnemers een sportieve strijd, en natuurlijk danken wij van Donge & de Roo voor het mede mogelijk maken van dit voorbereidingstoernooi.

  Dinsdag is de kantine nog niet open, maar is er wel een hapje en drankje te koop, zaterdag zal de kantine waarschijnlijk wel gewoon open zijn.

  Hopelijk tot dinsdag en zaterdag