• Vertom Shipping en Mideko shipping verlengen hoofdsponsorschap

• Afgelopen week hebben wij de nodige gesprekken gevoerd met zowel Vertom alsook Mideko om met hen de continuering van hun huidige hoofdsponsorschap te bespreken.

Beide bedrijven zijn al enige jaren bij Smitshoek betrokken en ook als hoofdsponsoren van het eerste team doen zij hun bijdrage.

Samen met nog een 4-tal andere hoofdsponsoren ondersteunen zij op deze manier de vereniging.

Afgelopen vrijdag hebben zij beiden aangegeven om hun huidige overeenkomst door te trekken en ook in het volgende seizoen de club te ondersteunen

Zij zullen dan ook op de shirts van onze hoofdmacht te bewonderen zijn.

Vanzelfsprekend zijn wij hier bijzonder blij mee maar vooral ook trots dat zij volgend seizoen ook weer aan Smitshoek verbonden blijven.

Hopelijk hebben wij binnenkort nog meer goed nieuws van onze hoofdpsonsoren te melden.