• Voorlopige indeling Seozoen 2024-2025

 • Beste spelers, ouders en/of verzorgers,

  De afgelopen weken zijn wij samen met onze coördinatoren bezig geweest met de voorlopige indeling voor het nieuwe seizoen. Zo’n 900 kinderen moeten een plekje krijgen binnen onze teams en dit is een grote uitdaging. Hierin proberen we elk kind de best mogelijke omgeving te bieden om met veel plezier te voetballen en waar hij of zij zich het beste kan ontwikkelen. Dit gaat gepaard met blije gezichten, maar ook met teleurstellingen. Helaas is er de laatste jaren een negatieve tendens gaande in de reacties op de indelingen. Laten we elkaar alsjeblieft met respect blijven behandelen!

  Na het inzien van alle beoordelingsformulieren van de trainers gecombineerd met de bevindingen van de coördinatoren wordt door ons een voorlopige indeling gemaakt.

  In het nieuwe seizoen gaan wij het nodige veranderen binnen de jeugdopleiding. Zo hebben we na jaren weer een bestuurslid Jeugd in de persoon van Walter Hazelebach en is Jurrian van Neuren aangesteld als fulltime Hoofd Jeugd Opleiding. Walter en Jurrian gaat in de aankomende jaren aan de slag om de jeugdopleiding in de gehele breedte verder te ontwikkelen. We willen de komende jaren nog meer focus gaan leggen op het kind centraal zetten, waardoor er in de organisatiestructuur het nodige gaat veranderen. Zo hebben we de jeugdopleiding opgedeeld over meer coördinatoren om meer focus te kunnen hebben op onze interne scouting en meer aandacht te hebben voor spelers en trainers.

  Jeffrey van Veen zal verantwoordelijk worden voor de Titaantjes, oftewel de O8 – O10 (6v6), waarbij de Titaantjes een verwijzing is naar het kunstwerk aan het begin van onze parkeerplaats. Rob Horstink zal de O11 en O12 (8v8) als coördinator onder zijn hoede nemen. Hans Weggemans blijft de coördinator voor de selectieve O13 t/m O16. Met Remco Bouman hebben we een nieuw, maar bekend gezicht voor het coördinatorengilde. Remco zal de O16 t/m O19 gaan coördineren. Jack van den Berg blijft onze jeugdspelers van de O17- en O19-selectie weer richting de seniorenselecties begeleiden. Voor de O13 t/m O15 zijn we nog op zoek naar een coördinator. Sta jij ervoor open om een actieve bijdrage te leveren aan onze jeugdopleiding en wil je meer weten wat deze functie-inhoud? Stuur dan een mailtje naar hjo@vvsmitshoek.nl.

  De coördinatie gaat nu op vakantie. Eventuele vragen kunnen gesteld worden per mail, maar op vragen rondom de indelingen wordt i.v.m. de vakantie pas voor de start van het nieuwe seizoen gereageerd. Het gaat om een voorlopige indeling en hierdoor kunnen er nog wijzigingen voordoen.

  Het trainingsschema wordt later deze week gepubliceerd.

  Hopende iedereen voldoende geïnformeerd te hebben en laten we er na de zomerstop weer een geweldig seizoen van maken.

  Walter Hazelebach            Jurrian van Neuren

  Bestuurslid Jeugd             Hoofd Jeugd Opleiding