• VV Smitshoek ambassadeurs agenda PLAY ON

• Eredivisievoetballers Urby Emanuelson, Bart Ramselaar, Oussama Idrissi, Orkun Kökcü, Desiree van Lunteren en Guyon Fernandes geven clinics bij VV Smitshoek tijdens PLAY ON. Voetbalkampen
    Inschrijven nog maar enkele weken mogelijk.

Onlangs werd aangekondigd dat er, in samenwerking met een groot aantal profvoetballers, deze zomer een voetbalkamp wordt georganiseerd bij VV Smitshoek. De organisatie van de PLAY ON. Voetbalkampen maakt nu bekend dat onder andere Eredivisievoetballers Urby Emanuelson, Bart Ramselaar, Oussama Idrissi, Orkun Kökcü, Desiree van Lunteren en Guyon Fernandes langs zullen komen om voetbalclinics te geven.

Op verschillende amateurclubs in het hele land gaan vanaf de start van de zomervakantie voor het basisonderwijs, zowel 5-daagse als 1-daagse dagkampen (zonder overnachting) en clinics worden georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar.

De organisatie belooft een gevarieerd programma voor de deelnemers met iedere dag een speciale training of clinic van een bekende profvoetballer. ‘We zijn enorm blij om aan te kunnen kondigen dat deze geweldige profvoetballers langs zullen komen om de jonge deelnemers voetbaltips te geven tijdens de trainingen’ aldus Mitchel Bovenlander (organisatie). Naast dat de bekende voetballers langs komen om clinics te geven is er ook een mogelijkheid voor handtekeningen en een foto.

Nu bekend is welke profvoetballers langs komen verwacht de organisatie dat de inschrijvingen snel zullen gaan. Het voetbalkamp bij VV Smitshoek duurt één week en start op 20 juli. Inschrijven is mogelijk via www.playonvoetbal.nl.

*Aanwezigheid voetballers onder voorbehoud van persoonlijke trainings- en wedstrijdschema’s.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Meer informatie:
    4PM Entertainment
    Mitchel Bovenlander
    Mitchel@4pmentertainment.nl

Over 4PM Entertainment
    4PM Entertainment is een Nederlandse evenementenorganisatie. Het gebruikt muziek, eten & drinken, de beste locaties en feestdagen om mensen samen te brengen. Jaarlijks organiseert het meer dan honderd evenementen voor circa 500.000 bezoekers.

4PM Entertainment gelooft dat feestdagen er zijn om er het beste uit te halen, en dat ogenschijnlijk normale dagen kunnen veranderen in onvergetelijke herinneringen. Zo is Kingsland al jaren hét festival van Koningsdag, en viert Amsterdam Bevrijdingsdag al 5 jaar op Het Amsterdams Verbond. Daarnaast is 4PM marktleider in het all ages-segment met merken als FRIS en We Are The Future.

Sinds een aantal jaar verbreedt 4PM haar activiteiten richting cultuur, sport en familie. Dit heeft tot op heden geleid tot Het Amsterdamse Winterparadijs, Het Amsterdamse Terrassen Festival en Helden van Oranje.

Meer informatie:
    4PM Entertainment