• VV Smitshoek Keepersopleiding ook komend seizoen in klemvaste handen!

 • Het is de keepersopleiding van VV Smitshoek ook voor komend seizoen weer gelukt een volledige keeperstrainersstaf bereid te vinden de keeperstrainingen te verzorgen. Onder leiding van Hoofd Keepersopleidingen (HKO) Wouter Korteweg zullen de trainers wekelijks alle keepers binnen VV Smitshoek voorzien van keeperstraining. Vanuit de visie ‘Ambassadeurs van het Keepersvak’ zullen zij de keepers leren, inspireren en motiveren om zo nog beter het keepen te beheersen.

               De eerste nieuwe trainer binnen de keepersopleiding is Bert Fieret. De ervaren trainer komt over van VV Spirit en zal binnen VV Smitshoek de Bovenbouwkeepers Prestatief gaan trainen. Dit gaat hij combineren met zijn werkzaamheden bij Excelsior Rotterdam (Betaal Voetbal Organisatie) en IJVV De Zwervers. Met zijn jarenlange ervaring bij Excelsior Rotterdam (BVO) en de diploma’s GoalkeeperCoach UEFA C en GoalkeeperCoach B op zak heeft Bert menig keeper boven zichzelf doen laten uitstijgen. Het mooiste aan het opleiden van keepers vindt Bert zijn keepers te zien doorgroeien naar een Eerste selectie. De keepersopleiding van VV Smitshoek heet Bert welkom en wenst hem veel plezier en succes toe!

               De tweede nieuwe trainer binnen de keepersopleiding is Marcel Sparreboom. De keeperstrainer komt over van SV Poortugaal en wordt binnen de keepersopleiding verantwoordelijk voor de Onderbouwkeepers Prestatief. Met zijn GoalkeeperCoach UEFA C diploma brengt Marcel de nodige kwaliteit en ervaring mee. Als keeper stond Marcel zelf onder de lat bij SC Feyenoord en De Musschen. Marcel vindt het mooiste aan het keeperstrainersvak keepers te enthousiasmeren voor het keepersvak en ze de handvatten mee te geven om zich verder te kunnen ontwikkelen. De keepersopleiding van VV Smitshoek heet Marcel welkom en wenst hem veel plezier en succes toe!

               Daarnaast is er ook een nieuwe trainer te vermelden voor de Middenbouwkeepers Prestatief. Door de overstap van Michael Fabrie naar Quick Boys kwam die positie open. Deze zal aankomend seizoen ingevuld worden door Steyn Gerritsen. Steyn heeft zijn jeugdopleiding genoten bij FC Utrecht en is momenteel keeper bij de O21 van Excelsior Rotterdam.

               Naast de drie externe nieuwe trainers zijn er ook twee interne ‘nieuwe’ trainers die de keepersopleiding welkom mag heten. Zowel Matthijs Reurings als Bjorn van der Gaag sluiten definitief aan en vormen samen met Thijmen Koenraadt en Menno Engelen de trainersgroep voor de Onderbouwkeepers. De vier Smitshoek-jongens staan te popelen om ook komend seizoen hun energie en passie voor het keepersvak over te brengen op de jongste jeugdkeepers binnen de club.

  De keepersopleiding is blij te kunnen melden dat naast deze zelfopgeleide Smitshoek jongens ook rasechte Smitshoekers Frans Wuijts en Wilfred Poleij verbonden blijven. Frans zal aankomend seizoen de Bovenbouwkeepers Recreatie onder zijn hoede nemen daar waar Wilfred verantwoordelijk wordt voor de Middenbouwkeepers Recreatief.

                Naast de vernieuwing en continuïteit binnen de Keeperstrainingsgroep is de keepersopleiding blij te vermelden dat haar sponsoren ook komend seizoen weer onderdeel zullen zijn van de opleiding. De dank gaat uit richting Work-Staff Personeelsdiensten, Elektro West Paneelbouw en Van Schie Installatietechniek voor het verder ondersteunen van de keepersopleiding.

               De eerste keeperstrainingen zullen plaatsvinden op dinsdag 6 september en woensdag 7 september. U wordt hier van op de hoogte gebracht via de groepsappen!

 • De keeperstrainers van de keepersopleiding voor komend seizoen!