• Wallking Football gaat van start

 • Aftrapbijeenkomst van en mogelijkheid tot deelname.

  Op donderdag 9 september aanstaande van 12 – ca 14 uur vindt bij de VV Smitshoek een bijeenkomst plaats ter gelegenheid van de start van Walking Football bij onze vereniging.

  We hebben het hier over een voor ons nieuwe spelvorm die in samenwerking met Kijk op Welzijn/ De Buurtsportcoach bij Smitshoek is opgezet. Deze voetbalformule is gericht op vooral Senioren en moet bijdragen aan een meer gezonde en sociale leefsituatie van de deelnemers. Die worden in de gelegenheid gesteld om wekelijks hun voetbalspel te spelen, te trainen en elkaar te ontmoeten.

  Na bescheiden werving hebben zich inmiddels voldoende deelnemers aangemeld om een team te vormen. De verwachting is dat zich de komende tijd nog meer ouderen zullen aanmelden en dat Walking Football zich kan ontwikkelen tot een tak van sport die op termijn niet meer weg te denken is uit Barendrecht.

  Tijdens de bijeenkomst zal onder leiding van Presentator en Ambassadeur van het Walking Football in Barendrecht Jos Vis gesproken worden door o.a. Wethouder Sport van Barendrecht Nico Bults en voorzitter Simon Kelder van de VV Smitshoek. Daarnaast zal wat beeldmateriaal worden vertoond over deze spelvorm, waar ook bekende Nederlanders als Sjaak Swart en Freek de Jonge actief in zijn.

  Wie interesse heeft om hierbij aanwezig te zijn kan zich aanmelden bij VV Smitshoek bestuurder

  Ad Kooimans, 06-22754165 of ad.kooimans@VVSmitshoek.nl

  Wie daadwerkelijk wil meedoen aan Walking Football of mensen kent die interesse hebben kan zich melden bij coordinator Leo Tol, 06-43022355

   

  Het bestuur van de VV Smitshoek en Kijk op Welzijn